T-Mat 100-10.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 10 m² 1000w
T-Mat 100-10.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 10 m² 1000w
75 000 Ft

T-Mat 100-10.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 10 m² 1000w

Termék bemutató videó

Hálózati feszültség
230V
Felhasználás
padlófűtés hideg-burkolat alá
Garancia
10 év
Szélesség
50 cm
Méret / m2
10 m²
Hosszúság
20 méter
Magasság
3.6 mm
Teljesítmény / m2
100 Watt / m²
Működési hőmérséklet
26-29 C°
Típus
Fűtőháló / fűtőszőnyeg
Teljesítmény összesen
1000 Watt
Teljesítmény / Amper
4.34A
Védettség
IP67
Hideg vezeték hossza
2.5 méter
Raktáron több mint 10db
Termék megtekintések száma: 5503
Termék megtekintések száma: 2
Termék megtekintések száma: 10
bruttó
75 000 Ft
Egységár: 7 500 Ft/m²
A vásárlás után járó pontok: 775 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

A T-Mat 100-10.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 10m2 1000w öntapadó fűtőszőnyeg 50 cm széles, a hossza 20 méter. Padlóérzékelős termosztáttal és 2,5 méteres hidegvezetékkel kerül forgalomba. 10 m2 lefedésére alkalmas. Üzemi hőmérséklete 26-29 fok, míg az összteljesítménye 1000 Watt. Régebbi építésű helyiségek padlójának temperálására vagy újonnan épített, jól szigetelt helyiségbe, prémium hőérzet előállítására ajánljuk.

 

Az öntapadó elektromos fűtőszőnyeg, fűtőháló ideális megoldás, konyhák, fürdőszobák, garázsok stb. fűtésére. Az elektromos kábelfűtés egyik fő előnye, hogy a hagyományos vizes fűtési rendszerekkel szemben kevés helyet foglalnak, nincs szükség kazánra, kéményre, fáskamarára, engedélyeztetésre.

A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő és fő fűtési rendszerként. Telepítése gyors és egyszerű, különleges szakértelmet nem igényel. Telepítés után a burkolat ragasztástól függően azonnal használható. A fűtőszőnyeg gazdaságos és ideális megoldás mindazok számára, akik a magas komfortérzet elérésére törekednek.

Az elektromos fűtőszőnyeget programozható termosztát vezérli, ami egyaránt méri a fűtőszőnyeg felületének és a helyiség levegőjének hőmérsékletét is.

 

A fűtőszőnyeg előnyei:

- könnyű és gyors telepítés

- padlófűtés olyan helyen, ahol másképp ez nem megoldható

- alacsony fogyasztás

- rövid felfűtési idő

- a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva

- a termék telepítése egyaránt végezhető hőálló/hőtágulásra nem érzékeny csemperagasztóval vagy akár önterülő cementtel is; ez utóbbit javasoljuk, ha terméket parketta alá tervezi.

Mindenki azt gondolja, hogy elektromos árammal fűteni drága dolog. De termékeinket és azok fogyasztását mindig a vezérlés határozza meg.

Gondoljon csak az előre beprogramozott vezérlésre, amelyet az életviteléhez alakíthat!

30 évvel ezelőtt még nem volt olyan kifinomult a technika, vagy túl drága lett volna. Ma már azonban minden internetről és okos telefonról működik. Miért ne igazíthatná Ön is a fűtést a saját életviteléhez, hiszen nem kell mindig fűteni, amikor nincs a helyiségben. Ebben az időszakban csak temperálni kell a padlót. Önnek csak végig kell gondolnia, mit tesz egy hét alatt, és ahhoz igazítani a termosztát programját.

Pontosan ilyen elven működnek a fűtőfilmek is.

Még szkeptikus? Ne habozzon: kérdéseivel írjon, hívjon minket! Munkatársaink mindenben segítenek: legyen szó fűtőfilmről, fűtőhálóról, fűtőfóliáról, internetes vezérlésről.

Kérje a Dimat Kft szakemberének visszahívását!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy elektromos termékeinket kizárólag a megfelelő képesítéssel rendelkező regisztrált személy vagy cég helyezheti üzembe. Az érintésvédelmi felülvizsgálat és jegyzőkönyv a vevőt terheli, melyet a szerelőnek minden esetben ki kell állítania. A nem megfelelő telepítésből származó anyagi és nem vagyoni károkért felelősséget nem vállalunk!

Termékeinkhez típusmegfelelő termosztát bekötése kötelező!

A termékeke jótállás ideje 10 év

Adatok
Használati útmutató
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/T_mat_installation_user.PDF
Rögzítés
ragasztva,aljzatkiegyenlítőbe ágyazva
Cikkszám / GTIN
5999572230661
Tömeg
5,8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Hasonló termékek