T-Mat 100-14.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 14m2 1400w
T-Mat 100-14.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 14m2 1400w
104 000 Ft

T-Mat 100-14.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 14m2 1400w

Termék bemutató videó

Hálózati feszültség
230V
Felhasználás
padlófűtés hideg-burkolat alá
Garancia
10 év
Szélesség
50cm
Méret / m2
14.0 m2
Hosszúság
28 méter
Magasság
3.6mm
Teljesítmény / m2
100 Watt / m2
Működési hőmérséklet
26-29 C°
Teljesítmény összesen
1400 Watt
Teljesítmény / Amper
6.08A
Védettség
IP67
Hideg vezeték hossza
2.5 méter
Raktáron több mint 10db
Termék megtekintések száma: 1340
bruttó
104 000 Ft
Egységár: 7 429 Ft/m2
A vásárlás után járó pontok: 1 055 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként

A T-Mat 100-14.0 Fűtőháló, fűtőszőnyeg 14m2 1400w egy öntapadó fűtőszőnyeg, amelyet régebbi építésű helyiségek padlójának temperálására vagy újonnan épített, jól szigetelt helyiségbe ajánlunk padlófűtésként. 50 cm széles, a hossza 28 méter. Padlóérzékelős termosztáttal és 2,5 méteres hidegvezetékkel kerül forgalomba. 14 m2 lefedésére alkalmas. Üzemi hőmérséklete 26-29 fok, és az összteljesítménye 1400 Watt.

 

Az öntapadó elektromos fűtőszőnyeg, fűtőháló ideális megoldás, konyhák, fürdőszobák, garázsok stb. fűtésére. Az elektromos kábelfűtés egyik fő előnye, hogy a hagyományos vizes fűtési rendszerekkel szemben kevés helyet foglalnak, nincs szükség kazánra, kéményre, fáskamarára, engedélyeztetésre.

A fűtőszőnyeg egyaránt használható kiegészítő és fő fűtési rendszerként. Telepítése gyors és egyszerű, különleges szakértelmet nem igényel. Telepítés után a burkolat ragasztástól függően azonnal használható. A fűtőszőnyeg gazdaságos és ideális megoldás mindazok számára, akik a magas komfortérzet elérésére törekednek.

Az elektromos fűtőszőnyeget programozható termosztát vezérli, ami egyaránt méri a fűtőszőnyeg felületének és a helyiség levegőjének hőmérsékletét is.

 

A fűtőszőnyeg előnyei:

- könnyű és gyors telepítés

- padlófűtés olyan helyen, ahol másképp ez nem megoldható

- alacsony fogyasztás

- rövid felfűtési idő

- a padlószint minimális emelkedése más padlófűtés rendszerekhez viszonyítva

- a termék telepítése egyaránt végezhető hőálló/hőtágulásra nem érzékeny csemperagasztóval vagy akár önterülő cementtel is; ez utóbbit javasoljuk, ha terméket parketta alá tervezi.

Mindenki azt gondolja, hogy elektromos árammal fűteni drága dolog. De termékeinket és azok fogyasztását mindig a vezérlés határozza meg.

Gondoljon csak az előre beprogramozott vezérlésre, amelyet az életviteléhez alakíthat!

30 évvel ezelőtt még nem volt olyan kifinomult a technika, vagy túl drága lett volna. Ma már azonban minden internetről és okos telefonról működik. Miért ne igazíthatná Ön is a fűtést a saját életviteléhez, hiszen nem kell mindig fűteni, amikor nincs a helyiségben. Ebben az időszakban csak temperálni kell a padlót. Önnek csak végig kell gondolnia, mit tesz egy hét alatt, és ahhoz igazítani a termosztát programját.

Pontosan ilyen elven működnek a fűtőfilmek is.

Még szkeptikus? Ne habozzon: kérdéseivel írjon, hívjon minket! Munkatársaink mindenben segítenek: legyen szó fűtőfilmről, fűtőhálóról, fűtőfóliáról, internetes vezérlésről.

Kérje a Dimat Kft szakemberének visszahívását!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy elektromos termékeinket kizárólag a megfelelő képesítéssel rendelkező regisztrált személy vagy cég helyezheti üzembe. Az érintésvédelmi felülvizsgálat és jegyzőkönyv a vevőt terheli, melyet a szerelőnek minden esetben ki kell állítania. A nem megfelelő telepítésből származó anyagi és nem vagyoni károkért felelősséget nem vállalunk!

Termékeinkhez típusmegfelelő termosztát bekötése kötelező!

A termékeke jótállás ideje 10 év

Adatok
Használati útmutató
https://dimat.hu/shop_ordered/2399/pic/T_mat_installation_user.PDF
Rögzítés
ragasztva,aljzatkiegyenlítőbe ágyazva
Cikkszám / GTIN
5999572230692
Tömeg
7,8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Hasonló termékek