Szűrés

Fűtőháló hideg-burkolat

A fűtőszőnyeg beépítésével extra minimális padlószint emelkedésével járó elektromos padlófűtési rendszert tudunk létrehozni kifejezetten hidegburkolatok, ragasztott burkolatok fűtésére. Telepítése rendkívül egyszerű, hidegvezetékkel készre szerelt termék, ezzel leegyszerűsítve a hálózatba történő bekötést. Nagy méretválasztékban elérhető megkönnyítve a tervezést, hálós kivitele rugalmas fektetést eredményez. Rendkívüli komfortérzetet nyújt nappalink, fürdőszobánk egyenletes hősugárzás általi meleg padlója. A 100w/m2 teljesítmény ideális kiegészítő, temperáló fűtésre vagy akár a megfelelő szigetelésű házak valamint passzív házak esetén főfűtésre is.

 

 

Egy lakás építése és felújítása egyaránt megannyi feladatot, nehézséget és buktatót rejt magában. A sok figyelmet igénylő terület közül csupán egy, ámde mégis kiemelkedően fontos terület a fűtés kérdése, hiszen hosszútávra hozunk döntést. A mai korszerű technológia olyan ’sok az egyben’ megoldást hívott életre, mint a fűtőfilm és a fűtőháló, melyek beépítésével hatékony, energiatakarékos és biztonságos padlófűtés alakítható ki. A fűtőfilm illetve a fűtőháló olyan komplex megoldások, melyek gyorsan telepíthetőek minden helyiségben (fürdőszoba, konyha, hálószoba, garázs stb.). Az ilyen modern teljes értékű fűtési rendszerek ugyan olyan egyszerűen felhasználhatóak új épületek építése során, mint felújításoknál, megkímélve magunkat a régi padló eltüntetésének kellemetlenségeitől, hiszen a meglévő burkolatra is felhelyezhetőek.

10 elsöprő érv a fűtőfilm és a fűtőháló mellett:

  1. Modern, magas hatásfokúak, így bármilyen fűtési rendszert helyettesíthetnek

  2. Mivel közvetlen a burkolat alá kerül, csökken a felfűtési idő, jobb a hőérzet, így energiatakarékosak is

  3. Gyorsan és egyszerűen felhasználhatóak

  4. Sokoldalúak, hisz bármilyen típusú burkolathoz ideálisak

  5. Biztonságosak, mivel nincsenek mozgó alkatrészek

  6. Diszkrétek, hiszen nem látszanak és nem zavarják az enteriőrök stílusát

  7. Univerzálisak, mert új építésű házak fűtésére és felújítás során kialakított új fűtésre is alkalmas

  8. Helytakarékosak, mivel vastagságuk milliméterekben mérhető

  9. Magas komfortérzet, lévén, hogy egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosítanak a helyiségben

  10. Nem igényelnek semmiféle karbantartást

A fűtőhálók, az egyik legjobb alternatív fűtési megoldások


Néhány évvel ezelőtt még luxus megoldásnak számított az elektromos fűtőháló, azonban manapság egyre szélesebb körben használjuk nem csak lakásokban, hanem családi házakban is. Lehet másodlagos, kiegészítő komfortfűtés, vagy akár mint elsődleges fűtési megoldás is kiváló a fűtőszőnyeg alkalmazása. Az elektromos padlófűtés érdekesség, hogy először ipari felhasználásra tervezték, főként kültéri használatra, hó-, és fagymentesítő megoldásként. Azután a bevált technológiát tovább fejlesztették és a fűtőhálók megjelentek a beltérben, és szép lassan átvették a régi, elavult fűtési rendszereket, mint például az olajradiátorok, vagy a gázkonvektorok szerepét. A fűtőhálók kiépítése rendkívül gazdaságos, és környezetkímélő!

Ha mindezek után még maradtak kérdései a fűtőfilm és a fűtőháló kapcsán, kérem, bátran keressen minket elérhetőségeinken.

 

Üdvözlettel: a Dimat csapata