Infrapanel

Az infrapanelek a modern elektromos fűtési rendszerek közé tartoznak. A hősugárzás elvén működő fűtőtestek, vagyis elektromos energiát alakítják át infrasugárzás által hőenergiává. Ennek köszönhetően nem a levegőt melegítik hanem a felületeket, tárgyakat, a térben tartózkodó embereket. Az infrapaneleket falra vagy plafonra lehet telepíteni. Vezérlésük rádiófrekvenciás termosztáttal vezetékelési munkálatok nélkül, vagy akár wifi hálózaton is megoldott. 

MIÉRT ÉPPEN INFRAPANEL?

- nem a levegőt t áramoltatja, csak a tárgyakat hevíti

- ezért nem kavarja a port, allergiásoknak különösen kedvező

- a direkt hőhatás miatt jobb hőérzetet biztosít

- nincs karbantartás

- percek alatt felszerelhető

WIFIS INFRAPANEL

A legújabb prémium wifi smart típusú infrapanelek lehetővé teszik a wifi vezérlésű termosztátok használatát is. Így nem kell kivésni az összes falat, és nem kell kábellel csatlakoztatni minden készüléket a termosztáttal. Akár 35 méteres távolságból is tudja működtetni a termosztát az infrapaneleket.

 

SÖTÉTSUGÁRZÓ INFRAPANEL

Elegáns és brutálisan hatékony: a sötétsugárzók a mennyezetre szerelve kellemes hőérzettel borítják be a teret, bemutatva, mire is képes az elektromos fűtési megoldások élvonala.

 

Rövid felfűtési idővel, programozhatóan, pormentesen és csendesen: csak meleg és kényelem, nulla karbantartással.

Érdekelne, hogy megéri -e otthonodban korszerű elektromos eszközöket használni? Olvasd el útmutatónkat és keresd meg szakértőinket, akik teljeskörűen tájékoztatnak, a lakás paramétereinek megfelelően. Várjuk hívásod!