Szűrés

Elektromos Fűtőkábel

Az elektromos fűtőkábel a jövő padlófűtési megoldása. Árban igen kedvező, hatékony, és rendkívül egyszerű telepíteni. A hőtároló padlófűtéses rendszer hosszú múltra tekint vissza, és töretlenségét tovább erősíti újabb innovatívabb termékek megjelenése, mint az elektromos fűtőkábelek. Használata elsősorban beltérre elektromos padlófűtési rendszerekhez lett kifejlesztve, ám a tapasztalat alapján bevethetőek más területeken is természetesen az egyedi igények megvizsgálása után.

Az aljzat kialakításakor rendkívül gyorsan, extrém alacsony beruházási költségek mellett tudunk egy hosszútávú fűtési megoldásban gondolkodni. A fűtőkábeles rendszerek megtervezése szakember feladata, kérjen hozzá szakmai segítséget minden esetben.



LIKEWARM ELEKTROMOS FŰTŐKÁBEL

A Likewarm fűtőkábelek telepítése nagyon rugalmas, vagy aljzatbetonba kerül beépítésre, vagy a betonfelület felső rétegébe kerül beágyazásra rögzítőszalagok segítségével. Az 5,5 milliméter átmérőjű kábelt a gyárilag felszerelt hidegvezeték segítségével könnyen a termosztát kötődobozába, ezáltal a hálózatba csatlakoztathatjuk

A Dimat kínálatában forgalmazott fűtőkábel teljesítményét a kábel sűrűségét tekintve lehet növelni vagy csökkenteni négyzetméterre vetítve,, 10 méter hosszúságtól egészen 155 méteres hossz kiszerelésig, sokféle méretben kapható.



A FŰTŐKÁBEL TELEPÍTÉSE

Mivel a betonrétegbe kerül beágyazásra, így teljes szabadságot nyerhetünk a végleges burkolat kiválasztásában. Egy későbbi esetleges burkolatcsere miatt nem kell aggódnunk, hogy sérülnek az elemek, vagy teljesen más fűtőelemeket kell vásárolnunk.

A rendszer további előnye, hogy kombinálható napelemes rendszerrel, választhatunk hozzá okos vezérlést, ami tökéletesen beilleszthető az otthoni okos rendszerekbe. A fűtőkábel masszív külső szigetelésének köszönhetően rendkívül strapabíró, későbbi nedvesedés, csőtörés esetén nem kell félnünk, hogy érintésvédelmileg veszélyhelyzet alakul ki.

Ha bármilyen kérdésed van, a Dimat csapata örömmel várja hívásod! (+36 70 60 10 209)