AeroFlow® MAXI 2450 hőtárolós radiátor (Wi-Fi ready)
AeroFlow® MAXI 2450 hőtárolós radiátor (Wi-Fi ready)
299 500 Ft
269 550 Ft

AeroFlow® MAXI 2450 hőtárolós radiátor (Wi-Fi ready)

Akció
ÚJ
Szállítási idő
1 munkanap
Hálózati feszültség
230V
Garancia
30 év
Működési hőmérséklet
65 C°
Típus
hőtárolós radiátor okos vezérléssel
Teljesítmény összesen
2450 Watt
Teljesítmény / Amper
10.65 A
Védettség
IP33
Méret (szélesség,magasság,vastagság)
128 x 61 X 9 cm
Programozható
igen
Beépített termosztát
digitális,programozható
Termosztát típus
Wi-Fi külön egységgel kapcsolható
Szín
Fehér
Hideg vezeték hossza
2 méter
Raktáron : 8 db
Termék megtekintések száma: 1905
bruttó
269 550 Ft
299 500 Ft
Kezdete: 2024.05.21   Vége: 2024.06.21
Kedvezmény 10
Megtakarítás 29 950 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
A vásárlás után járó pontok: 2 696 Ft

AeroFlow UltraMax elektromos fűtőpanel - A Modern Fűtés Legmagasabb Teljesítménye

Az AeroFlow UltraMax elektromos fűtőpanel egy 2450 Watt hőteljesítménnyel rendelkező fűtőberendezés, amely egy szabadalmaztatott dizájnban tündököl. Ez a modern elektromos fűtőpanel hőtározós rendszerrel van felszerelve, és lehetőséget nyújt a Wi-Fi csatlakozásra is, így bárhol és bármikor könnyedén vezérelhető.

Az AeroFlow UltraMax elektromos fűtőpanel főbb jellemzői:

 • Programozható LCD kijelző és beépített termosztát a hőmérséklet pontos szabályozásához.
 • MADE IN GERMANY minőség, amely garanciát nyújt a megbízhatóságra és tartósságra.
 • 30 év garancia, hogy hosszú távon is biztosított legyen az elégedettsége és a nyugalmi.

Az AeroFlow UltraMax elektromos fűtőpanel a modern fűtés legmagasabb szintjét képviseli. Nemcsak rendkívüli teljesítménnyel bír, hanem lenyűgöző dizájnnal is büszkélkedik. A Wi-Fi kapcsolat lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor szabályozza a fűtést, és megbizonyosodjon róla, hogy mindig optimális komfortot élvez otthonában.

Bízza rá a fűtését az AeroFlow UltraMax elektromos fűtőpanelre, és élvezze a modern technológia és a minőség ötvözésének előnyeit a melegen tartott otthonában!

AeroFlow Maxi 2450 Watt hőtározós elektromos radiátor

Speciális kialakítású, hőtározós rendszerű elektromos radiátor 2450 Watt hőteljesítménnyel. Németországban fejlesztett és Németországban gyártott fűtőberendezés, 30 év garanciával.

Méretek:

 • Szélesség: 1280 mm
 • Magasság: 610 mm
 • Mélység: 90 mm
 • Tömeg: 55 kg

Radiátor Részletei:

 • A radiátor belső részét egy szabadalmaztatott egyedi összetételű és 2 cm vastagságú hőtározó samott kő elemek töltik ki, mely hőtározó elemek belsejében helyezkednek el az elektromos fűtőelemek.
 • A radiátor külső és fal-oldali belső felületét harmonika szerű kialakítással megnövelt felületű bordázott lemezek biztosítják.
 • Működés közben az elektromos fűtőelemek mintegy 15-20 perc alatt hővel teljesen feltöltik a hőtározó köveket, azzal együtt hogy már a felmelegítés folyamatában is biztosítanak fűtési hőt. A hőtározó kövek a felfűtést követő hozzávetőleges 40 percben, elektromos áram fogyasztás nélkül, tovább fűtik az Ön helyiségét.
 • Túlmelegedés ellen, alapfelszereltségben hőkorlátozó biztonsági kapcsolóval szállítva (üzemelés közben a radiátor felső hőleadó felületének letakarása tilos és veszélyes). A berendezés IP 33 érintésvédelmi besorolással rendelkezik, így nedves helyiségekben, például fürdőszobában is használható.
 • 75% konvekciós és 25% sugárzott hőleadás - az elektromos fűtőelemek közvetlenül a hőtározó samott köveket fűtik fel. A hőleadás nagyobb részben a radiátor bordákban lévő levegő felmelegítésén és a felmelegített levegő áramlásán keresztül, kisebb részben a radiátor szélességéhez képest nagy fajlagos felületű oldal lemezen, sugározott hőleadás formájában valósul meg.
 • Optimalizált hőleadású és teljesítményű hőtároló elemek - melyek fent és lent eltérő méretezésűek. Az eltérő méretezés oka, hogy az alsó samott elemekről felfele szálló hő részben hozzá adódik a felső hőtároló kövek hőteljesítményéhez. A végeredmény, a teljes oldalfelületen egyenletes eloszlású hőleadás, mely hozzájárul az elektromos radiátor gazdaságos üzemeltethetőségéhez.

Vezérlés és Programozás:

 • Programozható FlexiSmart vezérlés internet modul csatlakozásra előkészítve - 3 felhasználási mód 1 vezérlésben.
  1. Manuális működés vezérlés: A FlexiSmart vezérlés közvetlenül az elektromos radiátor oldalán található. Szállításkor manuális szabályzási módra beállított, mely esetben a kijelzőn beállított hőmérsékletet tartja a berendezés, illetve annak elérése után a berendezés automatikusan kikapcsol.
  2. Programozott működés: Az Ön napi ritmusának megfelelő felfűtési időszak és hőmérséklet a vezérlésen elmenthető, és a radiátor a beállításoknak megfelelően automatikusan működik. Heti és napi programozás, nappali és éjszakai, vagy fagyvédő mód.
  3. Internet alkalmazáson keresztüli vezérlés még kényelmesebb: Az ingyenes alkalmazás letöltése, és a rendelhető internet modulnak az ingatlan Wi-Fi hálózatához való csatlakoztatása után, onnan és akkor módosítja az elektromos radiátor működését, ahol és amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Egyéb Információk:

 • Működés közben az elektromos hőtárolós radiátor teljesen zajtalan és szagtalan.
 • Az elektromos üzemű AeroFlow elektromos radiátor a vásárlástól számított 30 év garanciával rendelkezik a berendezés hőleadó és hőtároló részegységeire és 2 év garanciával az elektromos vezérlésre.

Fogyasztás és Telepítés:

 • Az AeroFlow elektromos radiátor óránkénti névleges elektromos áram fogyasztása maximum 2450 Watt, de gyakorlatban óránként jellemzően csak 15-20 perc felfűtési idővel kell számolni, így a maximális óránkénti elektromos áramfogyasztás 600-800 Watt között mozog.
 • A radiátor könnyen falra szerelhető, a függesztő elemeket tartalmazza a csomagban. Mobil használatra radiátor lábak is rendelhetők.

Javasolt Telepítési Helyiség:

 • Az AeroFlow hőtározós elektromos radiátor rendkívül hatékonyan használja fel az elektromos energiát a hőtermeléshez.
 • A radiátor IP33-as érintésvédelmi besorolásának köszönhetően nedves helyiségekben is biztonságosan használható, például fürdőszobában.
 • A radiátor a 2450 Watt teljesítményével 20-40 négyzetméteres helyiségek fűtésére alkalmas.

További Részletek és Opcionális Kiegészítők:

 • Az AeroFlow elektromos radiátor LCD termosztátot tartalmaz, amely manuális és automatikus üzemmódot kínál, és 5°C és 30°C közötti vezérelt hőmérséklet tartományban működik.
 • Rendelhető opcionális kiegészítők közé tartozik a támasztó láb szett (mobil változat) és a FlexiSmart internet modul.

Ez a radiátor egy hatékony és kényelmes fűtési megoldás, amely hosszú garanciával és számos funkcionalitással rendelkezik.Adatok
Cikkszám / GTIN
4260252683833
Tömeg
55 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Véleményt írok!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek