Forum
Nema postova!
Ponuda Proizvoda
Counter posjetitelja
0
8
1
5
8
4
9
Potvrda
SSL Certificate
Mogućnosti plačanja
TOP Proizvodi

Fűtőpanelek

Glavna kategorija >Fűtőpanelek


A hagyományos fűtési technikákat, amelyek sok esetben bonyolultak, sok alkatrészt igényelnek, és a telepítésüket hosszas terveztetés előzi meg, lassanként felváltják az elektromos fűtési megoldások. Ezeket könnyű szerelni, nem vonatkozik rájuk uniós és hazai szabályok áradata, és a befektetés hosszú távon (főleg napelemes rendszerrel összekötve) megtérül. Nem beszélve az esztétikus kialakításról, a jóval kevesebb meghibásodásról, valamint a prémium hőérzetről.

Az elektromos fűtőpanel a radiátorhoz hasonló elven működik, de beépített termosztát szabályozza a hőmérsékletét. A felület nagyságától függ a hőleadás mértéke. Általában 20-45 cm magas berendezések ezek, így helyigényük is csekély, és természetesen a helyiséget sem kell becsövezni. Így nagyobb üzlethelyiségek, raktárak, csarnokok fűtésére ajánljuk elsősorban, de a jövő a magánlakásokban is az elektromos megoldásoké.

Kül- és beltéren egyaránt használható. Nem bocsát ki zajt, sem port vagy gázokat. Csak 35-55 fokig melegszik, tehát biztonságos.