Szűrés
Felhasználás
Magasság

Csatlakozó - rögzítő anyag

Üdvözöljük a Csatlakozó/Rögzítő Anyagok világában! Ebben a kategóriában számos olyan termék található, amelyek nélkülözhetetlenek a különböző projektjeink és alkalmazásaink során. Legyen szó  javításokról, elektromos bekötésekről, vagy akár nélkülözhetetlen a termék használatához, itt minden megtalálható, amire szüksége lehet.

Csatlakozók: A csatlakozók széles választékát kínáljuk a saját termékeink bekötéséhez. Ezek az alkatrészek elengedhetetlenek mindenféle elektronikai projekt során, és a megbízhatóságukra számíthat.

Ragasztó Szalagok: A ragasztó szalagok sokoldalú megoldást nyújtanak a ragasztás terén. Használhatja őket csomagoláshoz, de ideálisak otthoni javításokhoz és kisebb barkács projektekhez is.

Nem baj ha marad, mert ki tudja mikor van újra szükség rá.

Vezetékek: A vezetékek szó szerint összekötik a világot. Kínálatunkban megtalálja az elektromos vezetékeket, hálózati kábeleket, és még sok más típust. Minőségi anyagokból készültek, hogy biztonságosan és hatékonyan használhassa őket.

Párazáró Fóliák: A párazáró fóliák segítenek megvédeni otthonát a nedvességtől és páratartalom ingadozásoktól. Az alapokatól a professzionális felhasználásig, különféle méret és vastagság is megtalálható.

Krimpelő Fogók: A krimpelő fogók segítségével könnyedén összerögzítheti a vezetékeket és csatlakozókat. Kiváló minőségű fogóink hosszú élettartamot és megbízhatóságot nyújtanak.

Böngésszen kategóriánkban, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb csatlakozókat, ragasztó szalagokat, vezetékeket, párazáró fóliákat és krimpelő fogókat. Mindegyik termékünk magas minőségű és versenyképes áron kapható, hogy segítsünk Önnek projektjei sikeres megvalósításában. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek a választásban!

14termék114
Raktáron több mint 100db
bruttó
159 Ft
Egységár 159 Ft/db